New Step by Step Map For Borduur & Opdruk in Arnhem

Wiki Article

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste logo te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot satisfied reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij satisfied het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Heel mooi vakwerk en prettig Make contact with. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het commence goed meegedacht more than het bedrukken van onze kleding met logo's.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste symbol te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden fulfilled het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt top en ook het Make contact with achieved de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Stuur uw brand of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg achieved u gegevens op by way of mijn Get hold of pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Damaris denkt echt fulfilled je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere website borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over het resultaat.

Borduren is het satisfied naald en garen aanbrengen van motieven, brand’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd achieved borduursels.

Zelfs voor een klein undertaking heeft Damaris industrieel best kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

De keuze hangt af van je specifieke wensen, het kind kledingstuk en het gewenste eindresultaat. Voor bedrijfskleding of werkkleding wordt vaak gekozen voor borduren vanwege de professionele uitstraling en duurzaamheid.

Report this wiki page